Fit2Workweek 18-19-20 april

Fit2Workweek 18-19-20 april

Kick off 17 april

Fit2Work trapt op maandag 17 april samen met de HZ University en Dai Carter de Fit2Workweek af met een enorme bonk inspiratie en energie!

Dai Carter

Dai Carter is bekend van het televisieprogramma Kamp van Koningsbrugge en bracht het boek Nu of Nooit uit. In zijn lezing praat hij over motivatie, energie en deelt hij zijn levensverhaal.

Waar en wanneer? Maandag 17 april in de HZ Vlissingen - 15.30 uur inloop en om 16.00 uur start de lezing. We sluiten af met een vitale ontmoeting!

Update: er zijn een paar plekjes vrijgekomen voor de lezing van Dai Carter! Meld je snel aan door een mail te sturen naar info@fit2workzeeland.nl!

Fit2Workweek 18-19-20 april

Samen met Zeeuwse organisaties (waar je werknemer bent) en professionals bieden we je gratis trainingen aan die niet alleen zorgen voor een gezonder leven maar die je ook meer werkplezier, balans en zingeving geven. Bekijk alle trainingen in Middelburg, Terneuzen en Goes en schrijf je snel in!

Vitaliteitsmarkt 18-19-20 april

Bezoek tijdens de Fit2Workweek de vitaliteitsmarkt die voor iedereen uit het onderwijs, de zorg en de hulpverlening vrij toegankelijk is en waar je zowel je lichaam als je loopbaan kunt laten checken.

Het programma is nog niet helemaal bekend maar we lichten alvast een tipje van de sluier op... een smoothiefiets, kleuranalyses, stoelmasseurs, meten=weten, doe fysieke metingen zoals bloeddruk en suiker, complimentmakers en een CV-check.

Waar en wanneer?
Dinsdag: Nehalennia SSG Breeweg, Breeweg 71-e in Middelburg
Woensdag: FITR Company, Vliegende Vaart 7 in Terneuzen
Donderdag: CIOS Goes, Zwembadweg 1 in Goes

De markt is open van 15.00 uur tot 20.00 uur en vrij toegankelijk.

Sfeerimpressie 2022

Fit2Workweek 18-19-20 april

Fit2Work zorgt als partner, samen met Zeeuwse Organisaties en Professionals, voor:


Wij werken op basis van de pijlers van Positieve Gezondheid: