Brigitte Oliehoek

Brigitte Oliehoek

Ik ben werkzaam bij de gemeente Hulst als secretarieel medewerkster op de afdeling Samenleving en heb een eigen onderneming “Heart to Heart Soul to Soul”. In mijn vrije tijd geef ik Breath of Yoga, dat is een combinatie van Kundalini, Hatha en Yin yoga in het Zenhuys te Hulst. Dit is een heerlijke zachte Flow Yoga, waarin je tot de kern van elke spier, cel en wijsheid van jouw lichaam komt. Na elke sessie van yoga-bewegingen is er een meditatie met mantra's of klankschalen om helemaal tot ontspanning van geest en lichaam te komen.

Naast de Yoga geef ik ook les in holistische dansen zoals, Nia Body Spirit Dance. Nia staat voor Neuromuscular Integrative Action en is een holistische mix van dans, vechtsporten en helende kunsten om een effectieve, leuke en transformerende training voor lichaam, geest, emoties en ziel te creëren. En speciaal voor vrouwen zijn er "The Sacred Feminine Dances" dit zijn dansen om volledig intuïtief naar binnen te keren, opnieuw verbinding te maken met je ware aard, vrouwelijke bewustzijn en om meer zelfliefde te creëren. Yoga en Dansen vind ik een mooie en heerlijke combinatie van flexibiliteit, kracht en bewustzijn.

Wat ik ook heel belangrijk vind is het energetische aspect, dus geef ik ook persoonlijke behandelingen zoals Shamanic Ritual Healing, Reiki & Kundalini Reiki.

Maar mocht je meer te weten willen komen over mij, ga dan naar mijn website: www.hearttoheartsoultosoul.com


Brigitte Oliehoek
Meer weten?

Gegevens


Fit2Work zorgt als partner, samen met Zeeuwse Organisaties en Professionals, voor:


Wij werken op basis van de pijlers van Positieve Gezondheid: