Carolien Klever

Carolien Klever

Mijn naam is Carolien Klever, oprichtster van mijn praktijk ‘InZicht leefstijlcoaching’. Ik ben een HBO opgeleide leefstijl-,en vitaliteitscoach en werk vanuit mijn praktijk in Terneuzen voor diverse (zorg)organisaties en individuen.

Naast mijn werk als coach ben ik sinds oktober 2022 verzuimadviseur bij ZorgSaam. Voor die tijd ben ik 31 jaar verpleegkundige geweest. Ik heb dat vak in verschillende gebieden van de zorg uitgeoefend.

Ik mijn visie zie ik een mens namelijk als één geheel. Je bent niet alleen je fysieke lijf, maar je kan jezelf ontrafelen tot veel meer aspecten. Denk aan je emotionele, sociale, intieme en spirituele ‘ik’. Samen met je actiegerichtheid maakt dat tot wie je bent. Voor mij is dit heel normaal, maar in de praktijk merk ik dat dit toch niet altijd logisch is voor mensen. Juist de combinatie van verpleegkundige , verzuimadviseur en coach geeft mij de kennis en kunde om mensen te begeleiden in hun eigen proces van ziekte en zorg naar gezondheid en gedrag …. Waar soms het leren accepteren van je eigen onmogelijkheden ook bij hoort !

In mijn hoedanigheid als trainer verzorg ik verschillende workshops. Hieronder noem ik er een aantal, maar ik kan ook altijd een training op maat maken in samenspraak met de opdrachtgever.
1. Wil jij weer slapen als een marmot?
2. Zorg voor slaap tijdens wisselende diensten
3. Het jij regelmatig last van een ontploft hoofd
4. Meer energie in 7 dagen
5. kernkwaliteiten en de kernkwadrant

Mijn acht wekelijkse onlinetraining kun je aanschaffen via mijn website.Carolien Klever
Meer weten?

Gegevens


Fit2Work zorgt als partner, samen met Zeeuwse Organisaties en Professionals, voor:


Wij werken op basis van de pijlers van Positieve Gezondheid: