Dagmar Severens

Dagmar Severens

Ik ben Dagmar Severens, 49 jaar, moeder van 3 jongens en ik werk als coach in mijn eigen praktijk SHINE BRIGHT in Terneuzen.

In mijn praktijk help ik met name vrouwen met het realiseren van meer (fysieke en mentale) ontspanning in hun leven, waardoor ze de verbinding met zichzelf weer kunnen herstellen, hun patronen ontdekken, bewustwording creëren en zich persoonlijk kunnen ontwikkelen en groeien. Dit alles om persoonlijk leiderschap te nemen over hun eigen leven, hun dromen na te jagen en het leven te creëren wat ze graag willen. IT'S YOUR TIME TO SHINE!!!

Naast het begeleiden van particulieren, wil ik werknemers begeleiden om zo bij te dragen aan het welzijn en de mentale gezondheid op de werkvloer.
Werknemers zijn de allerbelangrijkste assets van een bedrijf en dragen bij aan hoe succesvol een bedrijf is of wordt. Door als werkgever zorg te dragen en een steentje bij te dragen aan het welzijn van de werknemer, creëer je een fijne bedrijfscultuur en tevreden en happy werknemers. Dit zal er vervolgens voor zorgen dat werknemers betrokken zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Alles wat nodig is om samen een fantastisch resultaat neer te zetten.

Door middel van 1-op-1 begeleiding en/of het geven van workshops in kleine groepen, kan ik helpen met het realiseren van (fysieke en mentale) ontspanning, het aanreiken van kennis & tools op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap, het creëren van bewustwording en het helder krijgen wat nodig is om het welzijn van werknemers te bevorderen en een stimulerende werkomgeving te scheppen waar iedereen tot zijn recht komt en optimaal kan samenwerken.
Dagmar Severens
Meer weten?

Gegevens


Fit2Work zorgt als partner, samen met Zeeuwse Organisaties en Professionals, voor:


Wij werken op basis van de pijlers van Positieve Gezondheid: