Dagmar Severens

Dagmar Severens

Ik ben Dagmar Severens, 48 jaar, moeder van 3 jongens en ik werk als lifecoach in mijn eigen praktijk SHINE BRIGHT in Terneuzen.

Een aantal jaren geleden strandde mijn huwelijk en kwam ik op het pad van persoonlijke ontwikkeling terecht. Dit heeft mijn hele leven veranderd. En elke keer opnieuw vroeg ik mij af, waarom leren wij dit niet op school. Ik ben verschillende opleidingen gaan volgen en heb toen besloten mijn eigen praktijk te starten om mijn kennis & ervaringen met zoveel mogelijk mensen te delen.

In mijn praktijk help ik met name vrouwen met het realiseren van meer (fysieke en mentale) ontspanning in hun leven, waardoor ze de verbinding met zichzelf weer kunnen herstellen, hun patronen ontdekken, bewustwording creëren en zich persoonlijk kunnen ontwikkelen en groeien. Dit alles om persoonlijk leiderschap te nemen over hun eigen leven, hun dromen na te jagen, het leven te creëren wat ze graag willen en lekker te gaan shinen.

Naast het begeleiden van particulieren, ben ik mij ook steeds meer aan het verdiepen in het begeleiden van werknemers in de zakelijke sfeer.
Werknemers zijn de allerbelangrijkste assets van een bedrijf en dragen bij aan hoe succesvol een bedrijf is of wordt. Door als werkgever zorg te dragen en een steentje kan bij te dragen aan het welzijn van de werknemer, creeer je een fijne bedrijfscultuur en tevreden en happy werknemers. Dit zal er vervolgens voor zorgen dat werknemers betrokken zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Alles wat nodig is om samen een fantastisch resultaat neer te zetten.

Door middel van 1-op-1 begeleiding en/of het geven van workshops in kleine groepen, kan ik helpen met het aanreiken van kennis & tools op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap, het creëren van bewustwording en het helder krijgen wat nodig is om het welzijn van werknemers te bevorderen en een stimulerende werkomgeving te scheppen waar iedereen tot zijn recht komt en optimaal kan samenwerken.
Dagmar Severens
Meer weten?

Gegevens


Fit2Work zorgt als partner, samen met Zeeuwse Organisaties en Professionals, voor:


Wij werken op basis van de pijlers van Positieve Gezondheid: