Els Dourleijn

Els Dourleijn

Yoga with Els biedt inzicht in de lichaamshouding en ontspannen beweging.

INDIVIDUELE EN GROEPSBEGELEIDING

Als yogadocent met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van beweging en ontspanning, begeleid ik mensen zowel individueel als in groepsverband naar een sterk en meer ontspannen lichaam en geest. De nadruk ligt op het ontspannen en versterken van de rug, nek en schouders. Dit kan op het strand of binnen worden verzorgd.

HET BELANG VAN EEN GEZONDE RUG

De rug is de stok waar alles aan ophangt. Het ruggenmerg loopt door je wervelkolom en vormt samen met de hersenen je centrale zenuwstelsel. Door stress ontstaan er vaak klachten in de rug. In deze workshop ontspannen we de houdingsspieren wat de houding verbetert. Daarna versterken we de rugspieren om de vernieuwde houding te ondersteunen.

VOOR WIE?

Deze workshop is voor mensen met een zittend, staand of verzorgend beroep zeer aan te bevelen. Ook mensen die chronische stress ervaren zijn gebaat bij deze workshop.

HOE?

Er wordt gebruik gemaakt van de oa een yogastrip, rugrol en een bindweefselbal. Dit zorgt voor diepe ontspanning van de bewegings- en houdingsspieren zodat de rug in de juiste stand komt te staan. Daarna versterken we de verzwakte spieren en zorgen we dat de levensenergie weer vrij kan stromen.

OVER ELS

Els put uit jarenlange ervaring op het gebied van Beach Yoga, Medische Yoga, Hatha Yoga en heeft diverse opleidingen afgerond, waaronder de Yoga Academie Nederland, jarenlange coaching op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling, Critical Alignment Yoga, Anatomie en body-reading en bijscholingen bij diverse yogascholen in diverse stijlen.

BODY-READING

Bij een body-reading wordt gekeken naar de lichaamshouding, de bewegingen en evt. klachten. Aan de hand hiervan worden er gerichte oefeningen gegeven om het lichaam in balans te brengen.
Iedere persoon is anders en daarom is een individuele aanpak zeer effectief.

Neem gerust contact op voor meer informatie.
Els Dourleijn
Meer weten?

Gegevens


Fit2Work zorgt als partner, samen met Zeeuwse Organisaties en Professionals, voor:


Wij werken op basis van de pijlers van Positieve Gezondheid: