Fabiënne Vroomen & Bas Mulder

Fabiënne Vroomen & Bas Mulder

Fabiënne is verpleegkundig orthomoleculair therapeut en Bas is integraal leefstijl- en vitaliteitscoach. Samen runnen wij onze praktijk Tiosa | Holistische gezondheid vanuit Goes. Wij werken in regio Zuidwest-Nederland.

Graag willen wij mensen in beweging krijgen. Beweging in de ruimste zin van het woord, vindt plaats vanuit een holistische kijk op gezondheid.

Wat is orthomoleculaire therapie?
Een orthomoleculair therapeut gaat preventief aan de slag, maar kijkt ook mee naar de oorzaak van klachten en doet niet aan symptoombehandeling. Waar komen de klachten vandaan en deze bij de oorzaak aanpakken zal zorgen voor substantiële verbeteringen in de gezondheid van het lichaam. Het doel is dan ook een beroep te doen op het zelf herstellend vermogen van ons lichaam, want ons lichaam kan veel meer dan wij denken. Het heeft soms alleen een beetje hulp nodig.

Hulp op het gebied van bijv.:

- Voeding,
- Stress,
- Hormonale disbalans,
- Slaapproblemen,
- Vermoeidheid
- Verminderd immuunsysteem

Wat is integrale leefstijl- & vitaliteitscoaching?
Leefstijl houdt in dat alle facetten die onderdeel zijn binnen jouw leven, van invloed zijn op hoe jij je voelt, beweegt en gedraagt. Denk hierbij aan gezinssituatie, werksituaties, relaties, inspanning en ontspanning, jouw visie, jouw missie, wat je voelt, wat je denkt en nog heel veel meer facetten. Vitaliteit is een specifiek stukje, wat verband houdt met jouw gezondheid. Denk hierbij aan sport, slaap, voeding etc. Leefstijl en vitaliteitscoaching op deze vlakken houdt in dat alle facetten worden meegepakt, om jouw leven zo optimaal mogelijk in te richten om jouw gezondheid prioriteit te maken en te blijven behouden.
Fabiënne Vroomen & Bas Mulder
Meer weten?

Gegevens


Fit2Work zorgt als partner, samen met Zeeuwse Organisaties en Professionals, voor:


Wij werken op basis van de pijlers van Positieve Gezondheid: