Heiske Nonnekes

Heiske Nonnekes

Heiske Nonnekes is dé Organizational Futurist.

Met haar achtergrond als Technisch Bedrijfskundige en ervaring op het gebied van strategie, leiderschap en innovatie weet ze scherp te formuleren hoe het industriële tijdperk ons gevormd heeft. Door dit te combineren met haar interesse in de nieuwste technologie en maatschappelijke ontwikkelingen heeft ze een heldere visie omtrent de toekomstbestendige organisatie.

Heiske Nonnekes behaalde haar ingenieurstitel als Technisch Bedrijfskundige aan de Technische Universiteit Eindhoven. Ze deed hierna een brede ervaring op in diverse multinationals. Ze ontdekte dat bedrijven het moeilijk vonden goed in te spelen op technologische en maatschappelijke ontwikkelingen.

Om haar droom’ een gelukkig en gezond leven op aarde voor de kinderen van onze kinderen’ te realiseren, richtte ze in 2017 Tomorrow’s Leadership op.
Ze inspireert en helpt organisaties klaar te zijn voor morgen om zo haar droom te verwezenlijken.

Een lezing van Heiske is een ware eye-opener. Ze legt verbanden die de meeste mensen niet zien. Deze weet ze op een prettige maar ook scherpe manier vol passie en enthousiasme over te brengen. Hierdoor boeit ze haar toehoorders tot het einde.

Met haar team van Zeeuwse Facilitators helpt Heiske organisaties om de inspiratie omtrent de eigentijdse organisatie ook daadwerkelijk om te zetten in actie.
Onder deze noemer worden onder andere trainingen op het gebied van Leiderschap en Emotionele Intelligentie gegeven en workshops gefaciliteerd om tot een eigentijdse strategie, cultuur of bedrijfsvoering te komen.

Heiske Nonnekes
Meer weten?

Gegevens


Fit2Work zorgt als partner, samen met Zeeuwse Organisaties en Professionals, voor:


Wij werken op basis van de pijlers van Positieve Gezondheid: