Karin Bustraan

Karin Bustraan

HUMANITY IN BUSINESS

Bij Humanity in Business ligt de focus op de mens binnen een praktisch zakelijk kader.

Humanity in Business biedt praktische begeleiding bij het structureren en organiseren van werkzaamheden uit de dagelijkse praktijk.


PROFESSIONAL ORGANIZING FOR BUSINESS

Als Professional Organizer begeleid en ondersteun ik ondernemers, leidinggevenden en werknemers om hun werk, taken, planning en informatiestromen te organiseren en structureren.

Ik help bij het inzien van knelpunten en het herkennen van ingesloten werkpatronen. Als krachtig hulpmiddel worden structuur gebruikt. Hiermee worden praktische, werkgerelateerde vaardigheden getraind.

INDIVIDUELE- EN GROEPSBEGELEIDING

Naast de individuele begeleiding, begeleid Humanity in Business ook groepen met alles wat te maken heeft met het trainen van praktische vaardigheden om slimmer en met nog meer plezier te werken.

Sommige praktisch werkgerelateerde onderwerpen lenen zich goed om dit met je team of in een groep te behandelen. Ook al zijn er individuele verschillen, er is altijd een rode draad. Door de interactie leer je van jezelf, van elkaar, kom je tot verrassende ideeën en word je gemotiveerd om aan de slag te gaan.

RUST EN RUIMTE IN JE HOOFD

Wil jij helderheid en structuur in je werk, en daardoor meer rust en ruimte in je hoofd?

Samen zorgen we ervoor dat praktische werkgerelateerde vraagstukken voor jou weer helder worden. Door helderheid te krijgen in je werkpatronen, overzicht te creëren in je werk en te leren hoe je structuur als hulpmiddel kunt inzetten, zorg je ervoor dat de basis op orde is. Door andere keuzes te maken krijg je weer grip op je werk. Er ontstaat als vanzelf meer creativiteit, helderheid en productiviteit.

Mijn aanpak is praktisch afgestemd op de persoonlijke werksituatie en gericht op een duurzaam effect.

OVER KARIN

Het herkennen van structuren in werkpatronen en deze ombuigen naar slimmer werken, vind ik heerlijk om te doen.

Ik breng helderheid en ontdek samen met jou al werkenderwijs een structuur die past bij jouw persoonlijke werkpatronen.

Mijn werk doe ik met enthousiasme en groot plezier!

LOOPBAAN

Mijn achtergrond ligt in de financiële wereld waar ik zowel in commerciële als leidinggevende functies mijn loopbaan heb opgebouwd.

Door te denken in structuren, past het vak Professional Organizing mij als een jas. Sinds 2015 is dit de kern van mijn bedrijf.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op!
Karin Bustraan
Meer weten?

Gegevens


Fit2Work zorgt als partner, samen met Zeeuwse Organisaties en Professionals, voor:


Wij werken op basis van de pijlers van Positieve Gezondheid: