Margot Geijs

Margot Geijs

De coach
Ik heb de opleiding BSc Psychologie afgerond, ben erkend VESB stress- en burnoutcoach en heb 34 jaar ervaring als loopbaanadviseur op de Zeeuwse arbeidsmarkt.
In 2019 ben ik mijn eigen bedrijf gestart, in de overtuiging dat naast bekendheid met de lokale arbeidsmarkt, persoonlijke aandacht en een prettige omgeving bijdragen aan het bereiken van de beste resultaten. Je kunt bij mij terecht voor loopbaanoriƫntatie/loopbaanadvies, coaching, spoor 2 re-integratie, outplacement en trainingen/workshops. Klanten typeren mij als empathisch, enthousiast, vriendelijk, energiek en oplossingsgericht. Daarnaast sta ik bekend om mijn grote netwerk op de Zeeuwse arbeidsmarkt en mijn positieve aanpak.
Gesprekken vinden plaats in mijn rustgevende praktijk, midden in het groen aan de rand van Heinkenszand, direct grenzend aan de bloemdijken van Zuid-Beveland. Daardoor kunnen we ook eenvoudig (een deel van) de gesprekken wandelend voeren. Net wat jij fijn vindt.

Trainingen
Vanaf de start heb ik trainingen verzorgd voor de Meester in Je Werkweken en Fit2Work. Dat waren voornamelijk trainingen in het omgaan met spanning/stress en herkennen en voorkomen van burn-out. Ook heb ik ervaring met het verzorgen van trainingen LinkedIn, Personal Branding, een aansprekend Curriculum Vitae en Solliciteren.
Kenmerkend voor mijn trainingen zijn de prettige sfeer, begrijpelijk maken van wetenschappelijke inzichten en in de praktijk eenvoudig toepasbare oefeningen.
Eerdere reacties op de training: Power! Bewustwording. Energie. Mooi in balans. Ontspannen, leuk, erg waardevol. Inspirerend en interactief. Afwisselend. Gaf zelfs ontspanning. Fijne docente, weet het boeiend te houden d.m.v. oefeningen.

Gespecialiseerd in stress-/spanningsklachten, HSP en post-Covid.
Margot Geijs
Meer weten?

Gegevens


Fit2Work zorgt als partner, samen met Zeeuwse Organisaties en Professionals, voor:


Wij werken op basis van de pijlers van Positieve Gezondheid: