Peter Van Lit

Peter Van Lit

Als vitaliteitskundige zet ik mensen, mentaal en fysiek in beweging. Ik begeleid mensen in leiding nemen, in persoonlijke situaties en werksituaties.

We herkennen allemaal wel situaties in ons leven waar we te maken hebben met tegenslagen zoals bijvoorbeeld een scheiding, ontslag, ziekte of verlies of dat we juist bezig zijn met het realiseren van ambitieuze plannen zoals het starten van een eigen bedrijf, kopen van een nieuw huis, veranderen van baan, een grote reis maken.

Deze en vele andere situaties vragen vaak specifieke en niet alledaagse inzichten in veerkracht, energie en motivatie. Om dit goed toe te kunnen passen help ik je met het verhogen van je eigen effectiviteit. Kennis te krijgen van jouw sterke eigenschappen alsmede het kunnen inzetten van je specifieke talenten en bewust te zijn van je valkuilen.

Kwalificaties
Als gediplomeerd vitaliteitskundige ben ik opgeleid in het mensen helpen op het gebied van hun energie, motivatie en veerkracht. Vooral mensen helpen in het kiezen van hun persoonlijke richting naar een autonoom en zinvol leven. Specifiek betekent dit vaak counselen, coachen en trainen op wijsheid door middel van het uitdagen en stellen van de juiste vragen.
Peter Van Lit
Meer weten?

Gegevens


Fit2Work zorgt als partner, samen met Zeeuwse Organisaties en Professionals, voor:


Wij werken op basis van de pijlers van Positieve Gezondheid: