Peter van Oosterhout

Peter van Oosterhout

Aikido on the Job - inspirerende workshop over hoe jij meer tot je recht komt

Met Aikido on the Job ervaar je lijfelijk hoe je de principes van de Japanse krijgskunst aikido 1 op 1 in je werk maar ook in je privéleven kunt toepassen.
We doen oefeningen met ons lichaam. Met weerstand, richting geven, balans houden, concentreren, ontspannen, verbinden ... Het zijn oefeningen waarbij we het lichaam gebruiken (en je hoeft echt niet sportief te zijn).
Op een speelse manier wordt duidelijk hoe je bijvoorbeeld omgaat met de balans privé-werk, of het aangeven van grenzen, hoe je omgaat met druk, hoe makkelijk je ‘contact maakt’ of je punt weet te maken…. Zo komen serieuze onderwerpen op een veilige, ontspannen en leuke manier ter sprake. En met de principes van aikido krijg je handige tips en wordt geïnspireerd om sommige dingen anders aan te pakken. ‘en ontspannen omgaat: En door de oefeningen wordt snel duidelijk hoe je met grenzen of druk omgaat,

Peter van Oosterhout (1964) is trainer en oprichter van Ki-coach (2001). Hij gebruikt de taal van het lichaam en de kracht van Aikido om helderheid te krijgen over je voorkeursgedrag en overtuigingen. Peter nodigt je uit om in je kracht te komen en meer uit jezelf te halen. Daarbij gebruikt hij zijn ervaring als leidinggevende bij de politie en docent aikido, met als uitgangspunt: Leren door Fysiek Ervaren!
Peter weet mensen te raken. Hij nodigt uit tot voelen en ervaren. En geeft vanuit een scherpe observatie zeer rake feedback. Hij doet dat op een integere en respectvolle manier. Daardoor weet hij een veilige en uitnodigende sfeer te creëren. Een sfeer waarin mensen graag meer van zichzelf willen leren.
Zijn motto is: “Als je geest vastzit, beweeg je lichaam. Als je lichaam vastzit, beweeg je geest.”
Peter van Oosterhout
Meer weten?

Gegevens


Fit2Work zorgt als partner, samen met Zeeuwse Organisaties en Professionals, voor:


Wij werken op basis van de pijlers van Positieve Gezondheid: