Sandra van Dorsselaer-Broekaart

Sandra van Dorsselaer-Broekaart

“55% van de vrouwen in de overgang ervaart overgangsklachten die hun werk beïnvloeden” (gebleken uit TNO onderzoek in 2023). Meer dan 100 overgangsklachten zijn gedefinieerd.
Wist jij dat jouw vrouwelijke medewerkers gemiddeld vaker slechter slapen, last hebben van vermoeidheid, zichzelf onzekerder voelen én vergeetachtiger zijn door een onjuiste hormoonbalans? Wil jij deze burn-out klachten bij de wortel aanpakken, breek dan met het taboe thema ‘de overgang’ bij jou op de werkvloer!

Ik ben Sandra van Dorsselaer en als slaap-, hormoon-, leefstijl- & vitaliteitscoach en trainer ondersteun ik zowel werkgevers als werknemer (h)erkennen en bespreekbaar maken van werk en de overgang. Dit alles om het welzijn en werkplezier te vergroten en het ziekteverzuim te verminderen. Als opgeleide trainer Hormoonfactor ken ik de symptomen van hormonale problemen. Ik help vrouwen aan meer rust in het hoofd, vertrouwen in zichzelf, energie en balans tijdens de overgang door aandacht te besteden aan een gezonde leefstijl en vitaliteit.

Voor jouw bedrijf verzorg ik educatie gericht op leidinggevenden, verzuimcoördinatoren en HR-medewerkers met mijn workshop "Werk en overgang" of geef ik advies.

Voor je medewerker(s) kan ik het volgende betekenen:
• Workshops/ trainingen op gebied van:
- Hormonen: “40+ Hormonendans” of “Inzicht en Balans in je Hormonen”
- Energie: “Meer energie in 7 dagen”
- Slaap: “Slapeloosheid bij de wortel aanpakken” of "Beter slapen doe je zo" (een meerdaagse slaaptraining)
• Individuele (hormoon)coaching voor vrouwen
• Individuele slaapcoaching
• Inloopspreekuren, Speeddaten “Meten = Weten”, of overgangscafé/ Q&A

Ben je benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen of wil je meer weten over mij en mijn manier van werken? Bekijk voor meer informatie mijn website://www.langsdelinie.nl/over-mij/
Stuur mij vooral een berichtje!
Sandra van Dorsselaer-Broekaart
Meer weten?

Gegevens


Fit2Work zorgt als partner, samen met Zeeuwse Organisaties en Professionals, voor:


Wij werken op basis van de pijlers van Positieve Gezondheid: