Suzanne Wohrmann

Suzanne Wohrmann

Een leven lang leren! Dat is mijn motto. Ik ben namelijk altijd nieuwsgierig en wil mezelf continu ontwikkelen. En ik help graag anderen om dat ook te doen.
Eigenlijk breng ik al heel mijn werkzame leven mensen in beweging, eerst als docente Bewegingsonderwijs en vanaf 2001 als trainer en coach. Wat ik vaak hoor is dat ik inspirerend en enthousiasmerend ben, kennis van zaken heb en authentiek ben.

Mijn missie is om de menselijke waarden te stimuleren in individu en organisatie, de zogenaamde soft skills.
We zeggen zo makkelijk tegen elkaar dat we vertrouwen moeten hebben, of geduld, of dat we goed voor onszelf moeten zorgen. Dat we veerkrachtig door het leven moeten gaan en ons aan moeten passen aan verschillende situaties. Maar hoe zorg je dat jouw mind het snelle tempo van de wereld bijhoudt? Hoe ontwikkel je die vaardigheden? Die kun je niet uit een boek leren. Of door je heel veel te gaan inspannen.
Deze emotionele intelligentie ontwikkel je met name door…ontspanning. Meditatie, yoga, mindfulness technieken, ademhalingsoefeningen, ze helpen je om door de veranderingen en uitdagingen van het leven te laveren en manoeuvreren. Om je balans te bewaren en terug te veren na een lastige situatie. Om effectief te handelen vanuit een kalme geest.

Zo draag ik eraan bij om de wereld een mooiere plek te maken, op mijn eigen manier.
Suzanne Wohrmann
Meer weten?

Gegevens


Fit2Work zorgt als partner, samen met Zeeuwse Organisaties en Professionals, voor:


Wij werken op basis van de pijlers van Positieve Gezondheid: