Sylvia van Zweeden - Niemantsverdriet

Sylvia van Zweeden - Niemantsverdriet

Als medewerkers standaard met een 'zucht' antwoorden op de vraag hoe het met ze gaat, dan wordt het tijd dat Sylvia langs komt.

Als deskundige op het gebied van vitaliteit en stressreductie adviseert Sylvia organisaties over duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers en bied ze training en coaching aan. Hoe kun je bijvoorbeeld als team zorgen voor meer draagvlak voor stressmanagement op de werkvloer? En hoe zorg je als organisatie dat medewerkers mentaal gezond blijven zodat ze productiever zijn, beter met werkdruk en stress om kunnen gaan en er minder verloop is?

Sylvia is analytisch, stel veel vragen, leg verbanden en kan snel de vinger op de zere plek leggen.
Ook kijkt ze met een frisse blik mee en komt ze met idee├źn die niet zo'n grote verandering van werkwijze of aanpak vragen, maar wel de gewenste resultaten opleveren.
Verder wekt haar enthousiasme veel energie op en maakt ze gemakkelijk verbinding met medewerkers van alle lagen binnen organisaties.

In het bezit van twee afgeronde HBO opleidingen (International Human Resource Management & Virtual Art and Design Management) Tevens cat. 1 MBSR/MBCT trainer.

In het kort: Trainer/coach/spreker op het gebied van mentale gezondheid van werknemers.

Sylvia van Zweeden - Niemantsverdriet
Meer weten?

Gegevens


Fit2Work zorgt als partner, samen met Zeeuwse Organisaties en Professionals, voor:


Wij werken op basis van de pijlers van Positieve Gezondheid: