Grip op je mail: utopie of werkelijkheid?

Grip op je mail: utopie of werkelijkheid?

Grip op je mail, rust in je hoofd!

  • Mentaal welbevinden Mentaal welbevinden
  • Dagelijks functioneren Dagelijks functioneren

Inhoud

DRUK, DRUK, DRUK…….
Het is druk, je gaat nog harder werken. De mailbox komt nooit leeg, informatie blijft via allerlei kanalen naar je toe stromen, je agenda is veel te vol, je verspilt veel tijd met zoeken naar documenten. Je komt er niet doorheen, je hebt van alles geprobeerd, je gaat maar door. En als je dit lang genoeg doet, lijkt het alsof dit normaal is. Moe zijn als je thuiskomt of in het weekend hoort er inmiddels bij. Je collega’s doen het ook, zij kunnen het ook, dan moet jij het toch ook kunnen?!

OVERZICHT EN REGIE
Je mist overzicht en regie. Je bent te veel bezig met randzaken en te weinig met je kerntaken. Aan het einde van de dag heb je een onvoldaan gevoel. Kortom: je wordt geleefd door de waan van de dag en je loopt achter de feiten aan. Hoe creëer jij weer overzicht, regie en plezier in je werk?

RUST EN RUIMTE IN JE HOOFD
In deze workshop leer je wat het effect is van jezelf in de basis organiseren: je mailbox. Als je grip hebt op je mailbox, krijg je grip op je werk. Dit geeft rust en ruimte in je hoofd, waardoor je weer ruimte hebt voor creativiteit. Creativiteit heb je de hele dag door nodig, al was het alleen maar om keuzes te maken. Jouw kiesbrein wil fit zijn!

RESULTAAT
Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en je leert van collega’s. De workshop zit boordevol met praktische en bruikbare tips en adviezen afgestemd op jou, je situatie en de omstandigheden.

De workshop wordt begeleid door Karin Bustraan, Humanity in Business. Karin heeft een natuurlijk talent om situaties te verhelderen door structuur aan te brengen in denkpatronen en gedrag.

Het belooft een interactieve, inspirerende en leerzame sessie te worden!

Kan jij rust in je hoofd gebruiken, meld je dan snel aan!

Doelen

Overzicht
Rust in je hoofd
Ruimte voor creativiteit
Hogere productiviteit
Meer werkplezier
Doe ook mee

Details & inschrijven

  • 30 januari 2024 - 15:30
  • 2 uur
  • Maximaal 29 deelnemers
  • Karin Bustraan
  • M.A. de Ruijterlaan 2, 4461 GE Goes, Stadskantoor in Goes
  • Ruimte 2.24
Samen met

Karin Bustraan

HUMANITY IN BUSINESS Bij Humanity in Business ligt de focus op de mens binnen een praktisch zakelijk kader. Humanity in Business biedt praktische begeleiding bij het structureren en organiseren van werkzaamheden uit de dagelijkse praktijk. ...

Bekijken

Wij werken op basis van de pijlers van Positieve Gezondheid: