Hartcoherentie training voor sterkere en efficiëntere werknemers.

Hartcoherentie training voor sterkere en efficiëntere werknemers.

Preventief en curatief in te zetten bij burn-out en andere stress gerelateerde klachten.

  • Lichaamsfuncties Lichaamsfuncties
  • Mentaal welbevinden Mentaal welbevinden
  • Kwaliteit van leven Kwaliteit van leven
  • Dagelijks functioneren Dagelijks functioneren

Inhoud

Wil jij meer grip krijgen op stress in je leven?
Ben jij op zoek naar praktische tools om stress efficiënt te beheersen en je veerkracht te vergroten?
Dan is deze training precies wat je nodig hebt voor jou en jouw organisatie.

Tijdens deze interactieve workshop gaan we dieper in op de impact van stress op ons lichaam. We lichten het toe met een psycho-educatie die begrijpelijk en toegankelijk is voor iedereen. Geen ingewikkelde termen, maar een heldere uitleg over hoe stress ons beïnvloedt en wat de impact is van chronische stress. We laten je zien hoe je je hartspier en zenuwstelsel kunt versterken/trainen, waardoor je beter bestand bent tegen stressvolle situaties.
Maar wat heb je aan theorie als je geen ervaring hebt met hoe het in je dagelijks leven in te passen? Daarom bieden we praktische tips en technieken om stress op een positieve manier te benaderen en om te gaan met chronische stress. Je leert hoe je je lichaam in slechts drie minuten in een staat van herstel kunt brengen, waardoor je urenlang energiek kunt blijven. Ontdek het belang van pauzes en hoe je ze kunt gebruiken om efficiënter te werken. En nog belangrijker, leer hoe je in jouw oplossingsgerichte brein kunt blijven, zelfs in stressvolle situaties, zodat je niet in de overlevingsmodus blijft.

Tijdens de workshop gaan we ook hands-on aan de slag met biofeedback. Met behulp van geavanceerde technologie kunnen deelnemers ervaren en zien aan de hand van metingen wat er precies in hun lichaam gebeurt tijdens stressvolle momenten en hoe ze deze reacties kunnen beïnvloeden.

Doelen

Deze training biedt jou de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om stress te begrijpen, te managen en te overwinnen.
Wil jij ook de tools om stress te managen en veerkrachtig door het leven te gaan?
Doe mee en ontdek hoe je het beste uit jezelf kunt halen, zelfs onder druk.
Doe ook mee

Details & inschrijven

  • 10 april 2024 - 15:00
  • 2,5 uur
  • Maximaal 25 deelnemers
  • Severine Bollaerts
  • FITR Company, Terneuzen, FITR Company Vliegende vaart 7
  • Klaslokaal Jordan
Samen met

Severine Bollaerts

Ik ben geboren in Brussel daar noemde ze mij als kind een "je m'en foutiste", vrij vertaald "diegene die zich weinig aantrekt van wat een ander denkt en haar eigen weg gaat. Tot ik in de bedrijfswereld terecht kwam. Gedreven door ambitie merkte ik da...

Bekijken

Wij werken op basis van de pijlers van Positieve Gezondheid: