Therapeutisch Schrijven (met de Mindful Analysis methode)

Therapeutisch Schrijven (met de Mindful Analysis methode)

Schrijf je vrij!

  • Mentaal welbevinden Mentaal welbevinden

Inhoud

We hebben allemaal op een gegeven moment in ons leven momenten of periodes waarbij we ons afvragen of we op de goede weg zijn. Het schuurt maar je weet niet precies waarom. Overweeg je een coach te benaderen maar houdt iets je tegen of vind je de drempel te hoog dan is online coaching via email een fijne laagdrempelige manier van coaching.

Geen ingewikkeld filosofisch gedoe, maar gewoon pure aandacht voor jezelf van jezelf, door jezelf. Geen navelstaarderig gezever, eerder het rustig stilstaan bij hoe de dingen in je leven in elkaar zitten. Het schrijven levert je de noodzakelijke informatie om je rustiger, authentieker en met meer zelfkennis en -inzicht op je relaties en werk te kunnen richten.

In de Fit2Work workshop bied ik je een eerste kennismaking met de flow van het schrijven. Om je te laten ervaren hoeveel schrijven, als krachtig creatief instrument, te bieden heeft. Een prachtige manier om van je hoofd naar je hart te gaan en te onderzoeken wat voor jou! belangrijk is.

Tijdens de workshop vertel ik meer over de Mindful Analysis schrijftrajecten en ga je zelf al aan de slag door, aan de hand van een werkboekje, korte teksten te schrijven. De teksten zijn individueel en hoef je niet te delen, ze zijn dus puur voor jezelf!

Doelen

Door de opbouw van de opdrachten kom je tot inzichten en weet je waar je staat en wat te doen. De rust en concentratie die optreed tijdens het schrijven, laten je diep afdalen in jezelf. Zo ervaar je zelfs in deze korte workshop direct hoe de woorden als vanzelf uit je pen vloeien en ontdek je dat je de antwoorden meestal al in je hebt.
Doe ook mee

Details & inschrijven

  • 20 april 2023 - 15:00
  • 0,75 uur
  • Maximaal 10 deelnemers
  • Erna Bakker
  • CIOS / Omnium, Goes Cios/Omnium Zwembadweg 1
  • Ruimte 6
Samen met

Erna Bakker

Erna is werkzaam als Stresscounselor en maakt daarbij gebruik van de Mindful Analysis methode. Bij deze methodiek ga je d.m.v. schrijvend zelfonderzoek, anoniem en online, op zoek naar oplossingen die voor jou passend zijn. En daarom de grootste kan...

Bekijken

Wij werken op basis van de pijlers van Positieve Gezondheid: