Les(s) stress powerpiekeren

Les(s) stress powerpiekeren

Burn-out te lijf

  • Mentaal welbevinden Mentaal welbevinden

Inhoud

Iedereen heeft wel eens met stress te maken. Dat hoeft geen probleem te zijn; gezonde spanning kan er zelfs voor zorgen dat je tot meer in staat bent dan je had gedacht. Maar wanneer stress aanhoudt en je niet meer echt tot rust kunt komen en je merkt dat je bijvoorbeeld veel piekert, kan het wel schadelijk worden en kan het zelfs leiden tot een burn-out. Het goede nieuws is dat je veel kunt doen om minder stress te ervaren, meer energie te krijgen en uitval te voorkomen. Tijdens de Fit2Work week krijg je de gelegenheid om in deze training stil te staan bij jouw energiebalans, en te ervaren hoe je die kunt verbeteren.
In deze interactieve training leer ik je kort wat over de achtergrond van stress en burn-out, hoe je persoonlijke stressbronnen en signalen van burn-out kunt herkennen maar vooral worden oefeningen, handvatten en tips aangereikt om je energiebalans te verbeteren. Bijvoorbeeld hoe je om kunt gaan met piekeren.

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.:
- Korte achtergrond stress- en burn-out.
- HSP
- Energievreters en energiegevers.
- Instant rustgevers.
- Omgaan met stress en piekeren.
- Hoe hou je de ontspanning en rust vast?
- Uitwisselen tips & tricks

Eerdere reacties op deze training: Power! Bewustwording. Energie. Mooi in balans. Ontspannen, leuk, erg waardevol. Inspirerend en interactief. Afwisselend. Gaf zelfs ontspanning. Fijne docente, weet het boeiend te houden d.m.v. oefeningen.

Doelen

Na deze training weet je hoe je piekeren kunt verminderen, en heb je handvatten hoe jij met meer energie kunt werken en leven.
Doe ook mee

Details & inschrijven

  • 20 april 2023 - 15:30
  • 1,5 uur
  • Maximaal 8 deelnemers
  • Margot Geijs
  • CIOS / Omnium, Goes Cios/Omnium Zwembadweg 1
  • Ruimte 3
Samen met

Margot Geijs

De coach Ik heb de opleiding BSc Psychologie afgerond, ben erkend VESB stress- en burnoutcoach en heb 34 jaar ervaring als loopbaanadviseur op de Zeeuwse arbeidsmarkt. In 2019 ben ik mijn eigen bedrijf gestart, in de overtuiging dat naast bekendhe...

Bekijken

Wij werken op basis van de pijlers van Positieve Gezondheid: